Counter levert TOGB (za) plek in volgende ronde VR cup op

Team

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

9 januari 2019

Aantal keer gelezen

187

Counter levert TOGB (za) plek in volgende ronde VR cup op

TOGB 1 (za) – VOC 1 2-0 (1-0)

De eerste wedstrijd in 2019 voor TOGB zaterdag 1 was er een van formaat. Voor de Voetbal Rijnmond cup kwam zondag 1e klasser VOC naar het Hoge Land.

Trainer coach Paul van Oosten miste vandaag maar liefst 6 spelers door blessures en werk, waaronder doelman Elko Windmeijer. Daarom maakte Niels de Jong zijn opwachting in het TOGB doel. VOC had in de eerste helft het meeste balbezit maar kon het gat in de TOGB verdediging niet vinden. Na een half uur vond TOGB wel het gaatje in de Rotterdamse verdediging met een prima uitgevoerde counter. Marc Twaalfhoven bediende Joey Lems die vervolgens succesvol afrondde, 1-0.

In de tweede helft eenzelfde beeld als in het eerste deel van de wedstrijd. Een foutloos verdedigend TOGB liet VOC aan de bal, gaf niets weg en loerde op de counter. Doelman Niels de Jong hield de felbegeerde 0 en daarmee de voorsprong bast. Na 75 minuten was de wedstrijd gespeeld. Wederom een prima counter van TOGB leverde de 2-0 op. Dyon van der Sman stuurde Sam Havenaar diep die vervolgens prima binnen schoot.

De 2-0 overwinning levert TOGB een plek op in de volgende ronde van de Voerbal Rijnmond Cup. Een prima start van 2019 voor TOGB zaterdag.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl