Trainingskamp TOGB (zo) 1 dag 1

Team

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

10 januari 2019

Aantal keer gelezen

213

Trainingskamp TOGB (zo) 1 dag 1

Tekst Ian Bakker
Fotografie Arjan Janssen

Het was vroeg, koud en donker. Iets wat slaperige gezichten waren de start van wat uiteindelijk een geweldig trainingskamp werd.

We verzamelden met z’n allen bij Rotterdam-The Hague Airport op het geweldige tijdstip 05:45 (graag de volgende keer iets later). Na het gestuntel en geklungel met alle tassen
-waaronder een kapotte ballentas- liepen wij richting het vliegtuig. Na een uurtje of 3 waren we in Spanje aangekomen en in de bus. Aangekomen bij het hotel kregen we de kamerindelingen te horen en het pasje voor de kamer. Naar eigen zeggen hebben de Young boys Jordan en Ian het mooiste uitzicht van alle kamers.

Tot nu toe verliep het heel soepel, maar zoals bij alles gaat het eens mis. Op onze reis was het de lunch. Ergens in de communicatie was het misgegaan en dus moesten we nog eventjes wachten. Met een wat van slag geraakte trainer konden we laten toch nog genieten van het eten gemaakt door de chefs Peppie en Kokkie. Na de lunch stond er vrijheid op het programma. Velen maakten hiervan gebruik door snel de lokale buurtsuper leeg te kopen en in het hotel te genieten van het lokale bier. In de avond zijn we gaan dineren in het hotel om een bodem te zetten voor het stappen. Het uitgaan opzich was een beetje een rommeltje, want het was woensdagavond en dus was er geen hond. Daarom zijn we vroeg naar huis gegaan om de volgende dag fris en fruitig te kunnen trainen.

Ian Bakker

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl