Trainingskamp TOGB (zo) 1 dag 3

Team

,

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

12 januari 2019

Aantal keer gelezen

316

Trainingskamp TOGB (zo) 1 dag 3

Tekst: Jesper Stijnman 

Fotografie: Arjan Janssen

Na een rustige donderdag avond voor de meeste. Was iedereen weer op tijd in de lobby om te gaan ontbijten. 

Er werd geadviseerd om niet te stevig te ontbijten aangezien er een strandtraining op het programma stond. 

Na het ontbijt gingen wij richting het strand waar er al een uitgebreid parcours was uitgezet door ons oud militair Richard Zandbergen. De groep werd in tweeën gedeeld. Wij begonnen met een “rustige” warming up waarbij het voetenwerk op de proef werd gesteld en wat voor sommige ook betekende dat zij gelijk al konden opdrukken. 

Vervolgens werden onze buikspieren getest en dit leverde bij iedereen wel wat verzuring op, op plekken waar wij niet wisten dat spieren zaten. 

Toen barste de strijdt echt los waarbij de twee teams moesten tijgeren door elkaars plank(zie de foto’s). De verliezers kregen een opdracht in de vorm van burpees. Het eerste potje eindigde gelijk dus dat betekende burpees voor iedereen, helaas moest dit opnieuw aangezien iemand niet zo snel was als de zoon van onze militair Jay. 

Het tweede potje was voor blauw wat weer burpees betekende voor oranje. Pot 3 werd heel close en de VAR moest eraan te pas komen en die kwam uit op een gelijk spel. Dit betekende 40x opdrukken voor iedereen. 

Ook werd er nog een potje beach voetbal gespeeld waarbij het er tot bloedens aan toe ging: “Sorry Jay, maar je vader was de oorzaak” 

Als afsluiting werd er een ketting gemaakt met als boodschap 1 team, 1 taak en gingen beide ploegen olv Richard Zandbergen de zee in. Ook hier kon het links, rechts natuurlijk niet ontbreken. 

Iedereen zocht zijn kamer weer op voor een lekker warme douche of een lekker warm bad. Het schijnt zelfs zo te zijn dat er een badkuip gedeeld werd door twee kamergenoten. 

De middag mochten wij vrij besteden als beloning voor het harde werken op het strand. Er is een groep naar Malaga gegaan en een andere groep is naar Feyenoord- Dortmund geweest waarbij het niveau bedenkelijk was en zij misschien maar is bij de geel-zwarte gladiatoren moeten komen kijken. Ook moet er een compliment gemaakt worden aan onze Benjamin van de groep die de discipline kon opbrengen om zijn studieboeken tevoorschijn te toveren. 

Tijdens het diner kwamen de laatste versterkingen aan en werden warm welkom geheten. Na het eten was er een korte presentatie van de trainer over de eerste seizoenshelft en hoe wij de tweede seizoenshelft gaan aanpakken en als team nog verder gaan doorgroeien. 

Ook was er dit jaar een quiz georganiseerd waarbij er natuurlijk ook weer vragen ter discussie gesteld werden. 

De rest van de avond was voor ons! Op naar morgen waarbij er wedstrijden op het programma staan voor zowel Jong TOGB als TOGB 1.

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl