Aanvoerder Vince Luijken ook volgend jaar te bewonderen bij TOGB

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

28 januari 2019

Aantal keer gelezen

149

Aanvoerder Vince Luijken zal ook volgend seizoen actief zijn op het Hoge Land bij bij TOGB (zo) 1.

Wanneer een team excelleert, is er aandacht voor spelers. Ook de 21 jarige aanvoerder van TOGB stond in de belangstelling van clubs die op een hoger niveau actief zijn dan TOGB. Toch is de aanvoerder TOGB trouw gebleven, waardoor hij ook volgend seizoen de kleuren van TOGB zal verdedigen.
Het technisch hart van TOGB is verheugd dat Vince Luijken heeft besloten bij TOGB te blijven.
Vince is al jaren actief bij TOGB. Hij heeft de ontwikkeling van de jeugdafdeling van dichtbij meegemaakt. Vanuit de F jeugd maakte hij een uitstap naar de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, maar kwam terug op het oude nest in de D pupillen. In de jeugd promoveerde Vince met verschillende jeugdelftallen en wil dit ook graag met TOGB (zo) 1 realiseren. Onderstaand een interview met Vince waarin hij zelf uitleg geeft waarom hij nog minimaal een seizoen TOGB’er zal zijn.
Waarom blijf je bij TOGB als er ook belangstelling is van andere clubs?
Dat ik een stap zou willen maken is bekend bij de club, maar ik wil dan wel de juiste stap maken. Uiteindelijk ben ik niet overtuigd geraakt van de stap die ik zou kunnen maken. Als wij promoveren dit jaar, dan vind ik dat ik mij volgend seizoen ook uitstekend kan ontwikkelen bij TOGB in de eerste klasse.
Heeft het dragen van de aanvoerdersband mede bepaalt dat je TOGB trouw blijft?
Niet persé het aanvoerder zijn, maar wel de ontwikkeling die ik als aanvoerder zijnde nog kan maken. Tuurlijk ben ik er blij mee en trots op dat ik de aanvoerdersband draag, maar het heeft er meer mee te maken dat ik mij nog op meerdere vlakken kan ontwikkelen bij TOGB en ja, uiteindelijk hoort daar dan de ontwikkeling als aanvoerder ook bij.
Wat verwacht je dit én komend seizoen te kunnen bereiken met TOGB 1?
Dit jaar verwacht ik een kampioenschap en niks minder. Dit jaar maken wij echt grote stappen als ploeg en het zou echt een groot compliment zijn voor het hele team om na al die jaren eindelijk weer eens kampioen te worden. Zolang het kampioenschap nog geen feit is heeft het nog niet zoveel zin om te praten over volgend seizoen.
Vertel eens iets over het TOGB-gevoel:
Doordat ik vanaf kleins af aan bij TOGB voetbal heb ik wel echt het gevoel dat onderdeel ben van de club. Je kent iedereen, iedereen kent jou en dat is wel het mooie aan TOGB. Het is een hele warme vereniging waar je je echt thuis voelt en gewaardeerd word. De club wilt het beste voor iedereen, niemand word overgeslagen en dat kan je bijvoorbeeld al zien aan alle evenementen die voor jong en oud worden georganiseerd.
Word jij de jongste TOGB-aanvoerder die kampioen gaat worden met TOGB 1?
Als wij kampioen worden en ik ben inderdaad de jongste aanvoerder dan wel ja. Het zou wel heel mooi zijn om je eerste kampioenschap met TOGB 1 mee te maken als aanvoerder.
sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl