Inschrijven klaverjasmarathon Kamp Ahoy 2019

Auteur

Rinus Claessen

Geplaatst op

30 januari 2019

Aantal keer gelezen

112

Hallo allemaal,

De 7e klaverjasmarathon voor Kamp Ahoy 2019 wordt gehouden op zaterdag 13 april in de kantine van TOGB. Door het enorme succes en de grote opkomst van de afgelopen jaren, willen we jullie tijdig op de hoogte brengen, zodat de datum alvast in jullie agenda genoteerd kan worden. De koppels die al meerdere jaren meedoen, zijn afgelopen week benaderd en de teller staat op dit moment al op 40 koppels. Nog 20 koppels en dan zitten we weer helemaal vol. Wacht dus niet te lang en geef je op!!!

Je kunt jezelf opgeven door het sturen van een appje op telefoonnummer 06-30501395(Rinus Claessen). Zodra je een app gestuurd hebt, krijg je te allen tijde een bericht terug als bevestiging. Krijg je deze bevestiging niet, schroom dan niet om te bellen.

Op deze zaterdag 13 april worden jullie om 13.00 uur verwacht, zodat we precies om 13.30 uur kunnen beginnen met het 1e potje.

Het inschrijfgeld is € 20,= p.p. Je krijgt hiervoor bij binnenkomst koffie met wat lekkers en er zijn natuurlijk weer mooie geldprijzen te winnen. Het inschrijfgeld moet contant betaald worden. (De drankbon kan zowel contant als met pin betaald worden.)

De winnaars ontvangen uiteraard de eeuwige roem als “Klaverjaskampioen TOGB voetbalkamp AHOY”. Hun namen worden op de wisselbeker gegraveerd. Vorig jaar wonnen Monique Janssen en Diana Bouman deze fraaie beker!! Wie neemt hem deze keer mee?

Verder krijgen alle deelnemers een overheerlijk diner wat tussen 17.30 uur en 18.00 uur gepland staat. Mochten er mensen zijn die speciale wensen hebben m.b.t. het eten (bijv. vegetarisch) laat dit vooraf even weten, dan houden wij hier rekening mee.

Tijdens de klaverjasmarathon verkopen we natuurlijk ook weer de lootjes voor de super-loterij, waarbij je de mooiste prijzen kunt winnen. De opbrengst van deze loterij gaat in zijn geheel naar de jeugd van TOGB, die van 25 t/mm 31 augustus 2019 alweer voor de 46e keer naar Kamp Ahoy gaat.

Mocht je nog vragen hebben, zijn wij te bereiken op tel.nrs.
06-30501395(Rinus) of 06-22935565 (Richard).

Groet,
Rinus Claessen en Richard Greeve

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl