Aanvallende versterking voor TOGB zondag, Sven Paternot stapt over van sv Wippolder naar TOGB

Team

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

10 februari 2019

Aantal keer gelezen

195

Voor het seizoen 2019-2020 heeft TOGB zondag zich kunnen versterken met Sven Paternot. Na de 9 spelers die aangegeven hebben ook volgend seizoen op het Hoge Land actief te zullen zijn is Sven Paternot de eerste versterking van de TOGB-zondagselectie voor het seizoen 2019-2020. Ronald Ermes en het technische hart van TOGB zijn erg blij dat Paternot naar TOGB komt. De in Delfgauw woonachtige aanvaller komt over van competitiegenoot sv Wippolder en is de neef van TOGB-doelman Jesper Stijnman. In het dagelijks leven is Paternot glazenwasser van beroep. Hij legt zelf uit waarom hij Wippolder verruilt voor TOGB.

Sven je hebt aangegeven volgend jaar TOGB’er te zijn. Waarom heb je voor TOGB gekozen?

TOGB is een mooie club met ambities waar ik mezelf in kan vinden. Het gevoel dat ik bij TOGB heb is goed. De selectie bestaat uit een jonge groep met veel kwaliteit. De afgelopen twee seizoenen heb ik in de wedstrijden dat ik met sv Wippolder tegen TOGB voetbalde een goede indruk gekregen van wat het team kan.

Vertel eens over je voetbalcarrière tot nu?

In de jeugd ben ik begonnen bij HMSH, waar ik samen met mijn neef Jesper Stijnman speelde. Na HMSH heb ik vervolgens van de C tot aan het eerste bij Wippolder gespeeld. Tussendoor heb ik 1 jaar een uitstap gemaakt naar Laakkwartier om vervolgens weer terug naar Wippolder te gaan.

Heeft de aanwezigheid van je neef en ex Wippolder keeper Jesper Stijnman je keuze voor TOGB beïnvloed?

De aanwezigheid van Jesper heeft zeker een rol gespeeld bij deze overstap. Vooral omdat je hoort hoe de groep met elkaar omgaat en met de trainer, hoe hij is als mens en hoe hij met de spelers omgaat. Ook de beleving van de club en de betrokkenheid van de mensen rond TOGB spreken mij aan.

Wat denk je te kunnen brengen bij en voor TOGB?

Persoonlijk wil ik mijzelf ontwikkelen en manifesteren in de 1ste klasse. Ik ga er vanuit dat TOGB kampioen gaat worden en hoop met mijn winnaarsmentaliteit en drive om goals te maken om zo belangrijk te zijn.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl