Nestor Glenn den Uijl nog een jaar selectiespeler van TOGB (zo)

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

10 februari 2019

Aantal keer gelezen

110

Eén van de steunpilaren van TOGB zondag 1 heeft aangegeven ook volgend seizoen deel uit te willen maken van de TOGB zondagselectie. De momenteel veel scorende Glenn den Uijl is alweer de 9e speler uit de huidige selectie die aan heeft gegeven bij TOGB te blijven. Trainer coach Ronald Ermes en het technisch hart zijn content dat “nestor” Den Uijl ook komend seizoen actief zal zijn als speler van TOGB. Den Uijl, 32 jaar, legt zelf uit waarom hij nog een seizoen TOGB aan zijn voetbalcarrière vast plakt.

Glenn waarom blijf je bij TOGB?
Op mijn leeftijd is het de vraag of je nog een toegevoegde waarde kunt zijn voor de groep… Op dit moment presteer ik goed en blijft het plezier naar boven komen.

Je bent de laatste weken scorend en coachend heel belangrijk. Heeft de flow waar jullie inzitten ervoor gezorgd dat je nog een jaar doorgaat?
Scoren vind ik niet eens het allerbelangrijkste, maar dat ik betrokken ben bij meerdere doelpunten wel, dat motiveert mij nog meer en het speelt zeker mee om door te gaan. Dat ik ook de jonge jongens op deze manier vertrouwen kan geven doet me persoonlijk goed.

Wordt het 9e seizoen je laatste jaar als selectiespeler van TOGB?
Wie weet

Zul je na je actieve voetbalcarrière doorgaan als trainer?
Momenteel ben ik gefocust om iedere week te genieten op het veld als speler.Vooral na mijn zware blessure, waardoor ik lang langs de kant toe moest kijken, ben ik blij wekelijks te kunnen spelen. Zolang ik dat vol kan houden focus ik me daar op, wat daarna komt zien we wel als het zover is.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl