Flitsend TOGB zondag wint streekderby

Team

Auteur

John van den Baard

Geplaatst op

11 februari 2019

Aantal keer gelezen

198

Een zeker in de 1e helft sterk spelend TOGB heeft de thuiswedstrijd tegen Oliveo met 3-0 gewonnen. Ondanks het slechte weer waren er toch ruim 300 toeschouwers op deze wedstrijd afgekomen en die hebben genoten van het aanvallende voetbal van TOGB.

TOGB nam vanaf het begin de regie in handen en Oliveo kon daar weinig tegen in brengen. In de 11e minuut gaf Damiano Vaudo een prachtige pass op Ian Bakker die weer langs zijn man glipte en uit zijn voorzet tikte Merick Heintjes de 1-0 binnen. Halverwege de 1e helft was er weer een actie van de ongrijpbare Ian waarna zijn schot net naast de goal ging. Even later was het nestor Glenn den Uijl zelf die zijn voorzet voor de goal langs zag gaan. TOGB kwam in de 27e minuut op een verdiende 2-0 voorsprong na een mooie aanval vond Ian Rob Gerritsma die het schitterend afmaakte. Vlak hierna was er een uithaal van 25 meter van Ian die tegen de lat kwam en uit een voorzet van Glenn kopte hij net naast. Oliveo kreeg voor de rust nog een mogelijkheid na een voorzet van links werd de bal over de goal gekopt. Gezien het aantal kansen had een hogere tussenstand niet misstaan.

In de 2e helft probeerde Oliveo het wel maar Jordan Weegman en Gabri Urbanus gaven oud TOGB spits Tim van Rheenen geen enkele kans om aan de bal te komen. Uit een corner in de 54e minuut werd een bal over de goal gekopt maar echt gevaarlijk werden ze niet. TOGB was dichter bij de 3-0 toen een voorzet van Glenn van de lijn werd gehaald. In de 73e minuut kreeg een speler van Oliveo zijn 2e gele kaart waardoor ze ook nog eens met 10 man verder moesten spelen. Even later was er een vlammend schot van Glenn van ruim 20 meter die de keeper met moeite pareerde. In de 90e minuut kwam Younes Assaih van achteren flitsend op en uit zijn voorzet maakte Merick de 3-0.

Het publiek heeft vandaag de regen getrotseerd omdat ze staan te genieten van het spel wat jullie zeker de 1e helft hebben laten zien. A.s. zondag zullen deze mensen er weer in grote getalen zijn bij de uitwedstrijd tegen VFC in Vlaardingen om 14.00 uur.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl