Pupil van de week Sem van der Velden ( JO11-4 )

Team

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

11 februari 2019

Aantal keer gelezen

141

Een dubbele klassieker. Zowel het eerste als het tweede  spelden op zondag 10 februari tegen Oliveo. En in beide wedstrijden werden de bezoekers uit Pijnacker met 3-0 verslagen. En wie liep met een glimlach de hele middag bij TOGB  rond? Juist! Onze Pupil van de Week Sem van der Velden uit JO11-4.

Op zaterdag had hij al het goede voorbeeld gegeven, zijn team won met 3-2 van RKDeo JO11-4, dus de voortekenen waren gunstig. Het eerste ging dan ook voortvarend van start tegen Oliveo. Uiteindelijk werd het dus 3-0 en dat betekende feest in de kleedkamer. Dat vond Sem wel mooi natuurlijk, die feestende jongens die dolblij waren met de drie punten. Ook in de kantine was het na afloop met DJ Rob nog erg gezellig.

Van Younes Assaih ontving Sem het tegeltje, het vaantje en de bal met alle handtekeningen en samen met Younes en Piet van Steenderen ging hij dan ook helemaal gelukkig op de foto.

Sem, bedankt dat je onze pupil van de week wilde zijn.

 

t

 

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl