Geld verdienen voor TOGB?

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

27 februari 2019

Aantal keer gelezen

165

Geld verdienen voor TOGB door mee te helpen bij het door Ronde Tafel georganiseerde Concert at the Park feest in het Annie MG Schmidtpark op 16 maart: zo eenvoudig is het!

Zaterdag 16 maart is er voor de tweede keer het Concert at the Park. De opbrengst gaat voor een deel naar goede doelen. En voor een deel naar de clubs die vrijwilligers leveren. En hoe meer vrijwilligers wij als TOGB kunnen leveren, hoe meer geld TOGB ontvangt.

Maar om het nog aantrekkelijker te maken: TOGB wil dan graag met de deelnemende leden kijken waar een deel van dat geld weer aan besteed kan worden. Het hoofddoel is de renovatie van de kantine. Maar als je met een groep als vrijwilliger inschrijft, dan kan TOGB ook weer een deel van die opbrengst voor een specifiek doel bestemmen. Denk daarbij aan een bijdrage aan Kamp Ahoy.

Wat voor hulp wordt gezocht?

Op zaterdag 9 maart is er hulp nodig bij het opzetten van de tent.

Op zondag 10 maart is er hulp nodig bij het leggen van de vloer en het podium, het plaatsen van hekken en veel kleinere klusjes. Die gehele week is er wel wat te doen. Van sponsordoeken hangen, lampen ophangen, kabels leggen, allerlei klusjes.

Voor zaterdag 16 maart, de dag zelf, staat het netjes maken van de tent overdag, alles inrichten en mooi maken op het programma. Maar ook zoeken we naar kaartjes scanners, garderobe medewerkers en heel veel barmensen. Dus echt iedereen kan helpen.

In de week erna is weer veel hulp nodig bij het opruimen en afbouwen. Ook daarvoor zijn zeer veel handjes nodig. Het slotstuk is het afbreken van de tent op zaterdag 23 maart. Ook hiervoor is weer heel veel hulp nodig.

Wat het oplevert?

Een mooi bedrag voor de goede doelen en natuurlijk een hele mooie bijdrage voor de verenigingen. Hoeveel? Tja, hoe meer vrijwilligers er zijn, hoe meer er verdeeld wordt!

Hoe schrijf je in?

Meld je bij Ruud van Bergenhenegouwen: ruudbergh@hotmail.com.

Of gebruik de link naar het web-formulier https://goo.gl/forms/kMef8AUOyRM9nyEk2 en vul het in.

Wil je meer weten? Mail Ruud ! en kijk op https://www.concertatthepark.nl

TOGB hoopt dat heel veel van haar vrijwilligers straks bij Concert at the Park the zien zijn!

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl