Update: Inschrijven Kamp Ahoy 2019

Auteur

Carola Greeve

Geplaatst op

11 maart 2019

Aantal keer gelezen

452

De inschrijvingen voor Kamp Ahoy zijn supersnel gegaan en binnen 1 dag hebben we het maximale aantal van 72 aanmeldingen ontvangen. Alle aanmeldingen die we vanaf nu binnen krijgen, komen op de reservelijst. We gaan ook dit jaar weer aan de kampbeheerder vragen of we iets meer kinderen mee mogen nemen. Dus blijf je wel inschrijven, je weet maar nooit!

 

Beste allemaal,

Over 5 maanden (van zaterdag 24 t/m zaterdag 31 augustus 2019) gaan we voor de 46e keer met de E, D en C jeugd naar Kamp Ahoy voor een week sport, spel en plezier in de bossen van Oosterhout.

We logeren een hele week in kamphuis Ahoy, dit huis staat midden in de bossen van Oosterhout. De hele week worden er overdag en ’s avonds spellen gedaan, voetbalwedstrijden gespeeld en wordt er een echte speurtocht uitgezet. We maken 8 gemixte teams van E, D en C-spelers en per team zijn er 2 leiders. Deze teams gaan één week lang de strijd met elkaar aan. Het team wat uiteindelijk de meeste punten heeft, verdient eeuwige roem als winnaar van Kamp Ahoy. Voordat we op kamp gaan, komt het team al een keer bij elkaar om zich aan elkaar voor te stellen, een naam voor het team te verzinnen en alvast een begin te maken met het recordspel, wat op kamp gespeeld wordt.

Daarnaast zijn er de spelleiders die alle spelletjes en wedstrijden organiseren. Zij slagen er ieder jaar weer in om nieuwe of aangepaste spelletjes te verzinnen/maken. Met de opbrengsten van onder andere de klaverjasmarathon, die we jaarlijks houden (dit jaar op zaterdag 13 april, inschrijven is nog mogelijk!), investeren zij in materialen en nieuwe spellen, zodat er ieder jaar weer een top programma gespeeld kan worden. Uiteraard moet er ook goed gegeten worden na een drukke dag, de dames van de kookstaf zorgen hiervoor en ook kun je bij hun terecht voor een pleister of praatje.

Kijk ook eens onder het kopje Activiteiten, Kamp Ahoy, hier vind je foto’s en verslagen van voorgaande jaren. Ook kun je onze facebook-pagina liken, hierop verschijnen de laatste nieuwtjes en tijdens kamp de leukste foto’s: https://www.facebook.com/KampAhoy/?ref=hl
Je kunt je vanaf nu inschrijven voor dit leuke kamp door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en te e-mailen aan: renbvermeulen@gmail.com

Er kunnen slechts 72 kinderen mee, dus schrijf je snel in, want vol is vol. (Wanneer dit aantal bereikt is, kom je op de reservelijst.)

Wanneer er nog vragen/opmerkingen zijn, horen we deze graag.

Met vriendelijke groeten,

Richard Greeve Tel. 06-22935565
Rob Vermeulen Tel. 06-20327639

Inschrijfformulier 2019

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl