Paul van Oosten ook volgend seizoen trainer van zaterdagselectie TOGB

Team

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

11 maart 2019

Aantal keer gelezen

120

De in Dordrecht woonachtige Paul van Oosten (foto), geboren en opgegroeid in Leidschendam, was als voetballer van TONEGIDO en RKAVV al geïnteresseerd in het trainersvak. Van Oosten, die momenteel aan zijn eerste jaar als trainer van TOGB-zaterdag bezig is, heeft zijn contract verlengd.

De nu 57-jarige oefenmeester startte zijn carrière als achttienjarige als trainer van een jeugdelftal. Sport is zijn passie wat hij dagelijks in praktijk brengt als gymleraar en wekelijks tijdens de trainingsavonden en op zaterdag als voetbaltrainer. De oefenmeester is in het bezit van het TC1-diploma en speelt graag aanvallend en verzorgd voetbal. Vóór TOGB was Van Oosten actief als trainer van onder meer Oranje Wit, Heinenoord en Dubbeldam.

Van Oosten is momenteel aan zijn eerste jaar als trainer van TOGB-zaterdag bezig. De groep waar hij dit jaar bij TOGB mee werkt, is een mix van ervaring en jeugdige enthousiasme.

Waarom heb je verlengd bij TOGB?

,,Ik heb het erg naar mijn zin. TOGB is een mooie vereniging, er lopen fijne mensen rond waar ik prima mee kan samenwerken en een mijn selectie is er één waar perspectief in zit.”

Verwacht je volgend jaar te kunnen beschikken over nieuwe spelers en welke doelen gelden er voor volgend seizoen?

,,Om met het laatste te beginnen, zo hoog mogelijk eindigen en eventueel promotie. Ik hoop dat er kwalitatief goede spelers bijkomen en dan zien we in december wel wat er te bereiken valt!”

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl