Pupil van de week Bram van den Akker ( JO11-1)

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

11 maart 2019

Aantal keer gelezen

107

Afgelopen zondag, op een winderig sportpark Het Hoge Land, werd de wedstrijd TOGB 1 – Meeuwenplaat 1 gespeeld. En tijdens deze wedstrijd was Bram onze pupil van de week.

Bram kwam al helemaal vrolijk naar Ons Clubhuis, want hij had de dag ervoor zijn eigen wedstrijd met 2-1 gewonnen.  Zijn verwachting was dan ook dat het tegen Meeuwenplaat niet al te lastig zou moeten zijn. En de tweede helft was dat het dan dus ook niet getuige de uitslag van 6-1. Met daarbij echt hele mooie doelpunten, zoals bijvoorbeeld de vrije trap van Gabri, de pegel van Damiano en de kanonskogel van Koen. Maar ook de andere spelers speelden een prima wedstrijd dus Bram had het helemaal niet koud na afloop.

En als je dan aan Bram vraagt wat het leukste was op de dag, tja, dan zegt hij dat de gehele dag leuk was. Maar het na afloop  zingen van de spelers en het mogen dansen op tafel in de kleedkamer was uiteindelijk toch wel een hoogtepunt, hij weet nu dat het thuis ook mag als er wat te vieren is.

Op de vraag of hij beter kan voetballen dan zijn vader hoefde hij niet lang na te denken. Een kordaat ja was het antwoord. Een pupil die kijk heeft op0 voetbal derhalve. Zijn favoriet van de middag was Ian Bakker. Ian mocht dan ook de bal, het vaantje en de tegel uitreiken en op de foto, samen met Piet van Steenderen en een trotse Bram.

Bram, bedankt dat je onze pupil van de weke was en veel succes bij TOGB !

 

 

 

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl