Gabri Urbanus langer bij TOGB

Team

Auteur

Ron Fruining

Geplaatst op

17 maart 2019

Aantal keer gelezen

144

Selectie TOGB zondag krijgt ook ja van verdediger Gabri Urbanus

Van de huidige TOGB verdediging blijft ook Gabri Urbanus, bijnaam lange, komend seizoen op het Hoge Land te bewonderen. Met het aanblijven van de jeugdige verdediger is duidelijk dat het team volgend jaar uit veel bekende namen zal bestaan. Urbanus geeft aan waarom ook hij nu zijn aanblijven bekend maakt.

Gabri je hebt ja gezegd tegen nog een jaar TOGB. Waarom heb je gekozen om bij TOGB te blijven ?
Ik heb er voor gekozen om nog een jaar te blijven, omdat wij volgend seizoen 1ste klasse gaan spelen als wij promoveren.  Ik heb het gevoel dat wij met het team dat we nu hebben en de spelers die er bij komen een heel talentvol, jong en sterk team zullen zijn, dat in de 1ste klasse goed kan presteren.  Ik ben er van overtuigd dat we volgend jaar, als we de juiste flow hebben, ook voor het kampioenschap kunnen gaan voetballen. Er waren clubs die interesse in mij hadden, alleen had ik bij een overstap  geen goed gevoel. Bovendien ben ik sinds de mini f bij TOGB en wil ik zeker zijn van speelminuten volgend jaar.

Je debuut in TOGB 1 bracht je droom om te spelen bij een BVO een stapje dichterbij. Hoe denk je je droom te realiseren?
Volgend jaar hoop ik mij als speler van TOGB te bewijzen in de 1ste klasse. Kampioen in de 2e klasse D zijn we nog niet, maar het kampioen kunnen worden komt met de wedstrijd dichterbij.  Door goed te presteren hoop ik mij via de 1ste klasse in de kijker te spelen bij een BVO of een top amateur ploeg. Ik maakte op mijn 16e mijn debuut in TOGB 1. Daarna heb ik nog een half jaar in de A gespeeld en kwam ik na het trainingskamp in de selectie. Voor die kans ben ik onze trainer erg dankbaar.

Waar moet jij jezelf verbeteren om beter te worden en TOGB sterker te maken?
Mijn verbeterpunt ligt in het verdedigen vind ik. Ik kan en moet nog stappen maken als verdediger en wil mij ontwikkelen door ook volgend jaar verdedigend de leiding te nemen in de TOGB verdediging.
Wanneer ik beter word, zal TOGB nog minder weggeven, waardoor wij als team ook groeien en punten pakken.

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl