Vrijwilligersdiensten ouders

Team

, , ,

Auteur

Jeugdbestuur

Geplaatst op

7 april 2019

Aantal keer gelezen

191

Zoals jullie weten moet er om een club als TOGB draaiende te houden, aardig wat werk verricht worden. En dat redden we niet met alleen vaste vrijwilligers. Daarom hebben we al enige tijd verplichte vrijwilligersdiensten voor ouders van jeugdspelers. Tot nu toe ging dat om bardiensten, maar daar voegen we nu (voor ouders van spelers in JO14 tot en met JO19) vrijwilligersdiensten bij de weekdienst aan toe. Een deel van de ouders zal dus ingeroosterd worden bij de weekdienst i.p.v. bij de bar.

Wat doet de weekdienst?

De weekdienst zit in de commissiekamer; de ruimte beneden direct bij de ingang. Als weekdienst ben je de gastheer/-vrouw van de vereniging. Hier melden bezoekende teams en scheidsrechters zich en hier kan iedereen terecht voor vragen over wedstrijden, materiaal, afgelastingen en andere zaken.

Per zaterdag vragen we twee ouders om te helpen in de middag. Eén ouder tussen 12:00 en 14:00 en één ouder tussen 15:00 en 17:00.

Wanneer ben ik aan de beurt?

Elke zaterdag zijn twee ouders aan de beurt. We plannen je in voor een vrijwilligersdienst op een dag dat je kind (of een van je kinderen) thuis speelt. Voor elke zaterdag waarop een wedstrijdprogramma is ingepland, staat op de teampagina op de website van welke kinderen een ouder verwacht wordt voor een vrijwilligersdienst achter de bar of bij de weekdienst. Voor de zekerheid ontvang je hiervan dan ook nog een e-mail.

Meer info?

Zie pagina vrijwilligersdiensten voor ouders.

Alvast bedankt voor je hulp en tot ziens bij TOGB!

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl