TOGB JO13-1 gaat naar Valencia!

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

15 april 2019

Aantal keer gelezen

250

Je speelt bij TOGB. Je speelt dan toevallig in JO13-1. En dan heb je een trainer die zo vol is van het spel, dat hij zijn team meeneemt op eis. Naar Valencia. Gaaf? Keigaaf!

Hoe de reis eruit gaat zien? Een tipje van de sluier wordt opgelicht…..

De spelers/trainers van TOGB JO13-1 en ouders vertrekken donderdag 30 mei as. vanaf luchthaven Eindhoven voor een vierdaags bezoek aan Valencia. Na aankomst in Valencia en na het inchecken in het hotel worden de spelers door de spelersbus naar het imposante  jeugdcomplex van Valencia CF gebracht waar zij de strijd mogen aangaan tegen Valencia CF o12. Op de tweede dag van het verblijf gaan de spelers, trainers en ouders het oude centrum van Valencia verkennen middels een fietspuzzeltocht. De derde dag krijgt het team een training van de trainers van Global Premier Soccer Valencia (https://www.gps-spain.net/) en de middaguren worden doorgebracht op het strand van Valencia. En om goed kennis te maken met de Spaanse keuken staan op vrijdag- en zaterdagavond diverse tapas restaurants en een paella restaurant op het programma. Zondagochtend wordt er nog een bezoek gebracht aan het voetbalstadion van Valencia CF (het Mestalla stadion), waarna de spelersbus weer voor het hotel klaarstaat en de groep terugbrengt naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Nederland. Zondagavond 02 juni komt de groep, ongetwijfeld vele ervaringen rijker, weer terug op de luchthaven van Eindhoven. Je maakt wat mee bij TOGB!

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl