Klaverjasmarathon Kamp Ahoy 2019

Auteur

Rinus Claessen

Geplaatst op

17 april 2019

Aantal keer gelezen

125

Zaterdag 13 april kwamen zo’n 92 personen naar TOGB om mee te doen met de klaverjasmarathon georganiseerd door de vrijwilligers van Kamp Ahoy.
Dit jaar alweer voor de 7e keer, waarbij de dames Monique Janssen en Diana Bouman er vorig jaar met de hoofdprijs vandoor gingen.
Rond 13.30 uur gingen we van start en speelden we 4 potjes tot aan het diner. Dit jaar werden de tussenstanden getoond op het scherm tot en met de 2e ronde. Hierna lieten we na de pauze pas weer de standen zien. Ik heb niemand gehoord die de tussenstanden gemist heeft gelukkig. Het diner was bereid door Chinees restaurant de Manderin en dit smaakte allemaal even heerlijk!!! Alles is opgegaan!!!
Dit jaar gaat de jeugd van TOGB voor de 46e!! keer naar de bossen van Oosterhout voor een week spel, sport en plezier in Kamphuis Ahoy. Om dit heugelijke feit goed te kunnen vieren, zijn de spelleiders langs vele ondernemers in Berkel en Rodenrijs gegaan en gevraagd of zij iets kunnen sponsoren voor de loterij. Ook dit jaar bleek maar weer dat de ondernemers de jeugd van TOGB goedgezind zijn. Zo’n 100 prijzen met een geschatte waarde van zo’n 2000 euro!!. Namens alle vrijwilligers, deelnemers en uiteraard de kinderen: ENORM BEDANKT VOOR JULLIE SUPPORT!!!
Na het diner werden de koppels onderverdeeld in drie poules. Eerst werden er twee rondes gespeeld, waarna we de laatste pot van de avond gingen spelen. In de laatste ronde kwamen de nummers 1 en 2 tegen elkaar, 3 tegen 4 etc. Het mooie hiervan is, dat zelf de nummer 6 nog kans had op de eindoverwinning. De winnaars van 2019 zijn uiteindelijk geworden:
Rene van Elderen en Rinus Claessen.
Langs deze weg wil ik alle vrijwilligers achter de bar, Gerrit de Brabander en John Baard willen bedanken voor hun hulp om de klaverjasmarathon 2019 tot een succes maken.

In onderstaand bestand nog de einduitslag.

Groet,

Rinus Claessen

 

uitslag Klaverjasmarathon

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl