TOGB zondag uitgeschakeld in Palace Casino Cup

Auteur

John van den Baard

Geplaatst op

17 april 2019

Aantal keer gelezen

163

TOGB heeft de uitwedstrijd tegen zaterdag 2e klasser Neptunus-Schiebroek met 3-2 verloren. De ploeg was duidelijk nog niet hersteld van de grote feestvreugde van afgelopen zondag.

Reeds in de 3e minuut werd er niet goed verdedigd en dat werd onmiddellijk afgestraft 1-0. Een paar minuten later gaf Glenn den Uijl een voorzet op Ian Bakker die de bal doortikte op Merick Heintjes die dit buitenkansje nog naast de goal schoot. Hierna kwamen er nog meer kansen voor TOGB maar het vizier stond duidelijk niet op scherp. Een vrije trap van Neptunus-Schiebroek van 20 meter ging nog naast de goal maar in de 35e minuut werd een lange bal van achteruit goed aangenomen door de spits en koel afgemaakt 2-0. Op slag van rust had Rob Gerritsma nog een goede uithaal die net over de goal ging en werd een inzet van Damiano Vaudo van de lijn gehaald.

Na de rust ging TOGB op jacht naar de aansluitingstreffer maar de inzetten werden gekeerd door de doelman of gingen naast of over. In de 79e minuut kreeg Neptunus-Schiebroek een corner die bij de 2e paal werd ingekopt maar er via de onderkant van de lat weer uitkwam. Meteen hierna kwam dan toch de verdiende tegentreffer via Martin La Cruz en werd een vrije trap van Gabri Urbanus maar ternauwernood over de goal getikt door de keeper. In de 90e minuut kreeg TOGB nog een corner die genomen werd door Martin en fraai werd binnengekopt door Gabri 2-2. Zo leek het duel op strafschoppen uit te gaan draaien. Maar in de 6e minuut blessuretijd kreeg Neptunus-Schiebroek nog een vrije trap die de doelmond werd ingebracht en via een kluts kwwam de bal voor een van de spitsen die daar wel raad mee wist 3-2. Meteen hierna floot de scheidsrechter voor het einde en was het resultaat toch heel teleurstellend.

We waren zeker niet de mindere ploeg maar Neptunus-Schiebroek ging beter om met de mogelijkheden die het kreeg.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl