Overtuigende zege TOGB zondag

Team

Auteur

John van den Baard

Geplaatst op

13 mei 2019

Aantal keer gelezen

172

TOGB heeft in de thuiswedstrijd tegen nummer 2 Hillegersberg nogmaals laten zien wie de terechte kampioen is geworden dit seizoen. In een goede wedstrijd werd er met 5-2 gewonnen en de toeschouwers hebben weer kunnen genieten van het mooie voetbal.

Vanaf de aftrap was het een enerverende wedstrijd die voor beide ploegen kleine mogelijkheden opleverde. Zo gaf Ian Bakker na een knappe actie de bal voor op Rob Gerritsma die er net niet bij kon om het af te ronden. Een vrije trap van 20 meter van Vince Luyken kon door de keeper worden gepakt. In de 38e minuut was er een diepte pass op de spits van Hillegersberg die zijn inzet net naast zag gaan. Na 42 minuten was er een foutje in de verdediging van Hillegersberg wat genadeloos werd afgestraft door Martin La Cruz 1-0. Op slag van rust werd diezelfde Martin in het strafschop gebied onderuit gehaald en benutte Vince de gegeven penalty feilloos 2-0.

Hillegersberg bleef ook in de 2e helft strijden voor een beter resultaat en zag een inzet voorlangs gaan om in de 61e minuut wel toe te slaan. Een vrije trap van rechts werd maar half weggekopt waarna de bal in de verre hoek werd geschoten 2-1. TOGB had het hierna even moeilijk maar kwam in de 73e minuut op 3-1 toen Jay Zandbergen de bal uit een corner van Glenn van der Burg bij de 2e paal inkopte. Meteen hierna scoorde Hillegersberg de 3-2 uit een voorzet die knap werd binnen gewerkt. TOGB verzuimde hierna de score op te voeren uit een paar mooie aanvallen die net werden gemist. In de 88e minuut werd een inzet van Merick Heintjes weer door de keeper gestopt waarna de bal voor de voeten kwam van Ian die de 4-2 maakte. Merick gaf in de blessuretijd nog een prachtige pass op Martin die de 5-2 maakte.

We hebben weer genoten van een prachtige wedstrijd en laten zien wie dit seizoen de beste ploeg in de afdeling is. A.s. dinsdagspelen we een oefenwedstrijd tegen Sparta onder de 19 om 19.30 op het Kasteel. Dus als je goed voetbal wilt zien kom dan allen kijken en de entree is gratis. Zondag 19 mei spelen we om 14.00 uur de uitwedstrijd tegen Delft.

Doelpunt Jay Zandbergen

Alle foto’s TOGB-Hillegersberg

Samenvatting TOGB – Hillegersberg

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl