Pupil van de week Finn Smink ( JO11-10 )

Auteur

Paul van der Burg

Geplaatst op

13 mei 2019

Aantal keer gelezen

51

Finn was met zijn familie ruimschoots op tijd op Sportpark Het Hoge Land. Niet zenuwachtig, maar wel met een gezonde dosis ‘wat gaat er gebeuren’ werd hij ontvangen en mocht hij mee naar de kleedkamer van onze jongens. De rest van de dag beleefde hij met volle teugen: op het veld inschieten, na afloop in de kleedkamer hossen en natgespoten worden, de verkiezing van zijn favoriete speler, het in ontvangst nemen van de bal met handtekeningen, het tegeltje en het vaantje, het was allemaal even leuk.

Het leukst vond Finn echter met de bal op de keeper van Hillegersberg af. En of hij het als keeper van zijn team ( JO 11-10 ) zielig vond voor de keeper van Hillegersberg of omdat scoren niet zijn ding is maar juist de bal tegenhouden, we zullen het niet weten, maar na een mooie solo werd het doel op een haar na gemist. Gelukkig vonden de jongens van ons eerste in de wedstrijd wel vijf keer het net en de tegenstander slechts 2x. Dus een prima 5-2 resultaat voor onze kampioensploeg.

Finn, bedankt dat je onze pupil van de week was en veel plezier bij TOGB!

Pupil van de week Finn Smink met Jesper Stijnman en Piet van Steenderen

 

 

 

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl