Verkorte cursus bij STIP Voetbalopleiding in JUNI 2019

Auteur

STIP

Geplaatst op

13 mei 2019

Aantal keer gelezen

85

Het voetbalseizoen 2018/19 zit er weer bijna op, misschien nog enkele toernooitjes spelen en dan op naar de zomervakantie om in Augustus weer te starten met je training bij TOGB.

Een redelijk lange periode zonder lekker te trainen en partijen te spelen, wil jij niet al te lang stil staan in je ontwikkeling, kom dan naar onze 4 weekse verkorte cursus om de STIP methodiek te ontdekken. Meer dan 1000 balcontacten tijdens elke training, individuele aandacht voor elke speler waardoor je de juiste aanwijzingen krijgt om jezelf te verbeteren en heel veel plezier tijdens de trainingen.

Voetbaltraining, Keeperstraining en looptraining

Wij verzorgen voetbaltraining, keeperstraining en we geven deze sessie ook weer onze speciale looptraining, loopscholing gericht op voetbal- maar ook voor hockey- en handballers en speelsters

De trainingen worden gegeven op vrijdag 7, 14, 21 en 28 Juni de trainingstijden zullen zijn van 18:00u tot 19:15u en van 19:30u. tot 20:45u.

De looptrainingen starten ook om 18:00u en 19:30u maar deze duren 60 minuten.

Omdat we alleen nog op de vrijdagavond actief zijn op het complex van DSVP te Pijnacker is ons advies om snel aan te melden, want VOL = VOL. Meld je aan op onze site www.stipvoetbalopleiding.nl

Tot snel,

Team STIP Voetbalopleiding

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl