TOGB zondag en Sparta O19 in evenwicht

Team

Auteur

John van den Baard

Geplaatst op

15 mei 2019

Aantal keer gelezen

174

TOGB heeft de oefenwedstrijd op het Kasteel tegen Sparta O19 met 0-0 gelijkgespeeld. De ploeg trad aan zonder de vaste basisspelers Jesper Stijnman, Glenn den Uijl en Younes Assaih. Dat we een brede selectie hebben dit seizoen want de invallers lieten zich van de goede kant zien.

Het was een goede wedstrijd met voor beide ploegen toch wel kleine mogelijkheden zo gaf Ian Bakker een voorzet op Rob Gerritsma die rakelings over kopte. Sparta werd voor het eerst gevaarlijk uit een voorzet van rechts in de 23e minuut waaruit de bal net naast werd gekopt. Even later was er een hachelijke situatie voor de goal van TOGB waarin doelman Sven van Hees redding bracht en vervolgens via een verdediger tegen de lat werd geschoten. Na ruim een half uur bracht Ian na een weergaloze actie Rob in stelling maar zijn inzet ging over de goal. Sparta kreeg voor de rust nog een kans na een pass op de rechtsbuiten maar zijn inzet ging voorlangs.

Ook in de 2e helft bleef het een open en sportieve wedstrijd waarvan de aanwezige supporters toch wel van genoten. Halverwege de 2e helft gag Martin La Cruz een prachtige pass op Shaqiel Mohammedhoessein die de bal goed aannam en vervolgens over de goal schoot. Even later was er een bal van achteren van Gabri Urbanus op maat op Leroy Zwarteveld maar zijn voorzet werd net gemist door Shaqiel. Meteen hierna was er de grote mogelijkheid voor Sparta om de score open te breken toen een der spitsen voor de in de 2e helft ingevallen doelman Moreno Zwarteveld op dook maar zijn inzet ging over. TOGB had hierop direct een antwoord toen Martin hard inschoot uit een corner van Damiano Vaudo maar de keeper redde de inzet. Sparta bleef strijden voor de overwinning maar bij 2 goede inzetten waren er ook 2 prachtige reddingen van Moreno. De laatste mogelijkheid was voor Leroy maar ook deze inzet werd gepakt door de keeper.

We hebben een hele nuttige oefenwedstrijd gezien en maken ons nu weer op voor de 2 laatste competitiewedstrijden te beginnen a.s. zondag om 14.00 uur tegen Delft uit.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl