F-Kamp

Het 12e  F-kamp weekend van TOGB is dit jaar van 22 juni t/m 24 juni.

Als thema is gekozen voor  “ WK voor de thuisblijvers 2018 “  dit omdat een aantal grote voetbal landen zich niet hebben geplaatst voor Rusland gaan we met die landen de strijd aan  bij TOGB.

Voor degenen die niet weten  wat dit kamp inhoudt, volgt nu een korte uitleg.

Vrijdagmiddag na schooltijd worden jullie in de kantine van T.O.G.B. verwacht. Daar worden jullie opgewacht door de leiders van de groepen om jullie te begeleiden naar de kleedkamers waar jullie spullen / kleding dit weekend liggen. Een verandering met andere jaren is dat iedereen vanaf dit jaar de 2 nachten in de sporthal slaapt.

Als alles klaar is, gaan we naar de kantine om met de spelletjes te beginnen.

Wat spelen we voor spelletjes?

We gaan bijvoorbeeld stratego in het echie spelen, voetballen, bingo met hele mooie prijzen, hindernisbaan, speurtocht met een hoop vossen op zaterdagmiddag en als afsluiter de 10-kamp, waar de ouders en broertjes en zusjes en opa’s en oma’s de paar laatste onderdelen van de 10-kamp kunnen zien.

Over het eten hoeven we ook niet in te zitten, er staat een fantastische groep dames klaar om onze mondjes te vullen en zij zorgen ook voor de nodige limonade. Kortom we komen niets te kort.

Snoep, chips en geld is daarom niet nodig. We hopen dat we ongeveer tussen de 60 en 80 kinderen een heel leuk weekeinde kunnen bieden.

Je kan je inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en dat te mailen naar togb.f.kamp@gmail.com .

Voor informatie kan je bellen in de avonduren tussen 19.30 uur en 20.30 uur naar Eric Koenen 06-40647275

Downloaden van het inschrijfformulier F-kamp 2018

 

Fotoalbum F-kamp 2013 – Fotoalbum F-kamp 2014 – Fotoalbum F-kamp 2015

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl