Trainingsregels

Afmelden voor training
Selectiespelers zijn verplicht alle trainingen aanwezig te zijn. Als je als selectiespeler niet kunt trainen dan moet je je uiterlijk 1 dag voor de training afmelden bij jouw selectietrainer. Daarbij geldt wel dat studie te allen tijde voorgaat op de training, waarbij je natuurlijk met goed plannen ook vooruit kan leren.
De niet-selectiespelers wordt ook aangeraden om tweemaal in de week te komen trainen, maar zijnverplicht om in ieder geval 1 keer te komen trainen. Ook hier geldt dat als je niet kunt trainen, dat je je dan uiterlijk 1 dag voor de training moet afmelden bij jouw trainer. Indien je langere tijd niet kunt komen trainen (bijvoorbeeld door een blessure of studie), dan is het wel zo netjes om de trainer van de niet selectiegroep hiervan op de hoogte te stellen.

Laat waardevolle spullen thuis
Neem naar de training geen waardevolle spullen mee, want die kunnen alleen maar zoekraken of gestolen worden. Dit ondanks dat de kleedkamers worden afgesloten door de trainers. Als trainers de kleedkamers niet afsluiten spreek hen dan daarop aan. Neem je toch waardevolle spullen mee geef die dan in bewaring bij de trainer. De trainer wordt daarmee overigens niet verantwoordelijk voor jouw waardevolle spullen.

Op tijd aanwezig zijn voor training
Je laat medespelers en trainers niet onnodig wachten. Je bent daarom uiterlijk op het tijdstip dat de training aanvangt omgekleed op het trainingsveld aanwezig, zodat direct begonnen kan worden met de warming-up.

Kledingsvoorschriften voor trainingen
Iedereen moet in een voetbaltenue trainen (dit hoeft geen T.O.G.B. tenue te zijn) Dit houdt in: voetbalshirt, voetbalbroek, voetbalkousen, scheenbeschermers en voetbalschoenen of schoenen voor kunstgrasveld. Als het kouder wordt is het verstandig om een trainingspak aan te trekken. In de wintermaanden wordt door sommige groepen ook getraind op het kunstgras tennisveld. Op dit kunstgrasveld mag absoluut niet met voetbalschoenen worden getraind.

Medeverantwoordelijkheid voor trainingsspullen
De spelers zijn mede verantwoordelijk voor de tijdens de training te gebruiken materialen zoals ballen, pylonen, doelen en hesjes. Schiet je bijvoorbeeld een bal over een sloot, dan haal je die zelf ook weer op. Raakt ondanks dat toch trainingsspullen kwijt dan zoek je die met elkaar en dus allemaal na afloop van de training weer op. De spelers verlenen ook assistentie bij het neerzetten en opruimen van de trainingsmaterialen.

Opvolgen aanwijzingen van trainers
Tijdens de trainingen dien je de aanwijzingen van de trainers op te volgen en je voor de volle 100% in te zetten. Bij het negeren van de aanwijzingen van de trainer of je niet te gedragen ten opzichte van medespelers is de trainer bevoegd je de deelname aan de training te ontzeggen. Ben je het met bepaalde zaken niet eens spreek dan de trainer na de training daarop aan.

Douchen na training
Na afloop van de training is iedereen verplicht om te douchen. Dit om ziektes te voorkomen. Tijdens het douchen is iedereen verplicht om badslippers te dragen dit om overdracht van voetschimmels en dergelijke te voorkomen.

Schoonmaken kleedkamers
Vanaf de D pupillen worden de gebruikte kleedkamers door spelers schoongemaakt. De trainer blijft eindverantwoordelijk voor het schoon achter laten van de kleedkamers.

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl