Vrijwilligers

vrijwilliger - trainer voetbalNet als elke andere verenging heeft TOGB veel vrijwilligers nodig om de ruim 1800 leden met plezier hun sport(en) te kunnen laten beoefenen. Als bestuur zijn wij blij dat meer dan 600 vrijwilligers het sporten voor onze leden mogelijk maken.
Maar wij zijn altijd op zoek naar meer vrijwilligers. En voor sommige taken hebben wij ook per direct vrijwilligers nodig. Zie voor die taken de vacaturesite hiernaast.

Mogelijk vraag jij je af is vrijwilliger zijn wel iets voor mij?

Het antwoord daarop is heel simpel JA NATUURLIJK. Want als je wilt helpen is er binnen TOGB altijd een taak te vinden die aansluit bij jouw kennis en ervaring. Maar het kan ook zijn dat jij juist jezelf wilt ontwikkelen. Wat is dan mooier om dat binnen een beschermde omgeving van TOGB te kunnen doen. Natuurlijk begeleiden wij jou dan vanuit de vereniging en ook kun je voor bepaalde functies zoals trainer, leider en scheidsrechter opleidingen volgen.

Heb je vragen of wil jij je aanmelden neem dan contact op met een van onderstaande personen.

Afdeling Naam GSM Telefoon E-mailadres
Accommodatie Zaken Kees Emons 06-36535393 emonscja@hotmail.com
Biljart vacant
Handbal Saskia Bergenhenegouwen 06-53873988 mailto:handbal@togb.nl
Tennis Letty Hulst 010-5116789 lettyhulst@hotmail.com
Voetbal Paul van der Burg 06-51560503 010-5115111 paul.vanderburg@idsnl.com
SV Bestuur Corine van Herk 06-31014094 secretaris.togb@gmail.com
Voor welke taken zoeken wij vrijwilligers?

Handbal jeugddagWij zijn een grote vereniging met een eigen clubgebouw en sporthal en zoeken daarom voor zeer uiteenlopende taken vrijwilligers. Je kunt bij TOGB zowel op uitvoerend niveau als ook op coördinerend en bestuurlijk niveau als vrijwilliger aan de slag.

Vind je het leuk om de lijnen uit te zetten en beleidsmatig bezig te zijn dan is een bestuursfunctie mogelijk iets voor jou. Een bestuursfunctie kan zowel op sport technisch,  gebouw technisch, financieel, administratief als op PR niveau.

Vind je het organiseren van werkzaamheden of evenementen leuk dan is een coördinerende functie binnen een van de afdelingen of bij Accommodatie Zaken echt iets voor jou. Binnen TOGB zijn allerlei coördinatoren actief zoals coördinator bardienst, onderhoudscoördinator, scheidsrechters coördinator, hoofdleider. Maar ook voor de handbal en voetbal kampen, toernooien, feesten en andere evenementen zoeken wij mensen die willen (helpen met) coördineren.

TestMaar het kan ook zijn dat jij je het prettigst voelt op uitvoerend niveau. Ook dan is er een scala aan mogelijkheden voor jou. Zo moet er natuurlijk het nodige gebeuren om de accommodatie in perfecte conditie te houden. Heb jij kennis van technische installaties, computernetwerken of websites dan ben jij de man of vrouw die onze huidige vrijwilligers kan ondersteunen. Mogelijk ben jij timmerman, schilder, loodgieter, etc. ook dan doen wij graag een beroep op jou om onze vrijwilligers te komen ondersteunen. Ook zoeken wij vrijwilligers die onze contracten met de leveranciers goed kunnen beheren.

Maar het gebouw wordt ook dagelijks gebruikt en zal dus ook dagelijks schoongemaakt moeten worden en ook daar kunnen wij extra hulp prima gebruiken. En onze bar en keuken medewerkers zorgen er voor dat een ieder zijn drankje en hapje kan nuttigen. Maar ook daarvoor hebben we extra vrijwilligers nodig omdat wij nog steeds groeien als vereniging. En natuurlijk hebben we ook inkopers nodig voor de horeca faciliteiten.

tennis les jeugdMaar ook op sporttechnisch niveau kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken. Zo zoeken wij regelmatig trainers voor de tennis, handbal en voetbal. En voor de handbal en voetbal zijn wij elk jaar ook op zoek naar leiders die de teams willen begeleiden bij hun thuis en uitwedstrijden.

Een wedstrijd kan natuurlijk alleen gespeeld worden als er een scheidsrechter aanwezig is. Ook dat is natuurlijk een leuke taak voor vrijwilligers die plezier beleven aan de sporten (handbal en voetbal) die wij in competitieverband beoefenen.

Maar mogelijk vindt jij het leuker om bezoekende verenigingen en scheidsrechters te ontvangen. Dan is de weekdienst daarvoor de uitgelezen mogelijkheid.

En dit is nog maar een beperkte opsomming van alle mogelijkheden die er zijn om je als vrijwilliger voor TOGB in te zetten.

Wat doen wij voor de vrijwilligers?

De vrijwilligers begeleiden wij bij het uitvoeren van hun taken en daarnaast organiseren wij zoals hierboven al is aangegeven opleidingen voor de vrijwilligers. Daarnaast organiseren wij activiteiten specifiek voor jou als vrijwilliger om je te bedanken voor jouw inzet. En door vrijwilliger te zijn ontmoet je veel andere TOGB’ers waardoor jouw kennissenkring en als mogelijke “nieuwkomer” in Berkel jouw kennis van Berkel sterk vergroot wordt wat natuurlijk ook weer leuk is.

handbalkamp 8reunie kamp ahoy 4

sponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsorsponsor
Inloggen — Website door Ivaldi.nl